MYSS - My Smart School   

Școala Gimnazială Ciugud implementează diferite proiecte, printre care se numără și proiectul ”My Smart School”, un proiect Erasmus + desfășurat în parteneriat cu instituții de învățământ și de formare profesională din Italia, Grecia și România. Proiectul a fost demarat în aprilie 2021, iar acum, după doi ani în care am întâlnit și ne-am unit forțele cu oameni minunați pentru a crea instrumente de lucru pentru profesori și elevi, acesta a ajuns la final.

Proiectul ”MY Smart School” și-a propus să ofere sprijin profesorilor în activitatea de reorganizare a abordării programelor școlare tradiționale și a instrumentelor de învățare pentru un învățământ online de calitate, oferind, de asemenea și cursuri de formare online.

Proiectul se adresează profesorilor și elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal.

Din consorțiul proiectului, pe lângă Școala Gimnazială Ciugud, mai fac parte VITECO, IDEC, CENFORM, LICEUL MAJORANA din Catania și ȘCOALA NIKAIA din Grecia.

Principalul rezultat al proiectului MYSS îl reprezintă o serie de livrabile intelectuale (Intellectual Output), legate de dezvoltarea de soluții diverse care pot fi adaptate nevoilor profesorilor și elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal. Livrabilele intelectuale sunt grupate în IO1 (Cursurile electronice My Smart School pentru profesori - Cum să abordați predarea și comunicarea prin sesiuni video online), IO2- (E-platforma MY Smart School pentru profesori și elevi) și  IO3- (Jurnalele și recomandările profesorilor).

Mai multe detalii puteți obține accesând site-ul proiectului https://myss-project.eu/ro/


 


2 

Silverlight Versiune Rss
Multumim ca ne-ati vizitat ! Şcoala Gimnazială Ciugud